015D0000001DnUKIA0

Dixin toisen vaiheen rakentaminen käynnistyi toukokuussa 2015.

Tikkurilan asemalla sijaitsevan Dixin toisen vaiheen rakentaminen käynnistyi toukokuussa 2015.

Laajennus käsittää noin 4 000 neliötä liiketilaa ja 8 000 neliötä toimistotilaa. Liiketilat sijoittuvat kolmeen kerrokseen Dixin eteläisen pääsisäänkäynnin yhteyteen ja toimistotiloista rakentuu kaksi erillistä toimistotornia liiketilojen yläpuolelle. Dixin toinen vaihe valmistuu keväällä 2017. Dixi valmistuu kokonaisuudessaan vuonna 2019, jolloin se on laajuudeltaan noin 57 000 neliömetriä.

Dixin ensimmäisessä vaiheessa valmistui kauppakeskus, toimistotorni, 500 auton pysäköintitalo sekä linja-autoterminaali. Dixissä sinua palvelee päivittäistavara- ja erikoiskaupan liikkeet, monipuolinen ravintolamaailma, Vantaan kaupungin palvelupiste ja VR:n lipunmyynti. Liikkeet avautuivat tammikuussa 2015 ja ankkuriyrityksenä toimii S-market.

Tikkurilaan rakentuva Dixi on myös Facebookissa! Lue uutiset, ajankohtaiset tiedotteet ja kuulumiset Uuden Tikkurilan sivuilta!